Workshop experimentele technieken

Workshop experimentele schildertechnieken.

img_7061

 

Ben je vastgelopen in je eigen werk en wil je graag een nieuwe impuls? Heb je altijd al eens willen schilderen maar wil je eerst eens kennismaken met de mogelijkheden van diverse materialen en daar heerlijk mee oefenen? Ken je het werk van Emelie en wil je nu wel eens weten hoe ze het doet?

Wellicht is deze workshop dan iets voor jou.

Het werk van Emelie kenmerkt zich door realistische beelden die opgebouwd worden vanuit een abstracte ondergrond. De ondergronden laten talloze interessante technieken zien die ontstaan zijn door jarenlang te experimenteren en grenzen in de materie op te zoeken. Een aantal van deze technieken gaat Emelie tijdens de workshop experimentele technieken demonstreren waarna je zelf meteen aan de slag gaat op oefenpaneeltjes. Het verrassende is dat Emelie vooral gebruik maakt van huis, tuin en keukenmiddelen ipv dure potjes uit de schilderwinkel. Deze manier van denken opent een nieuwe gebied voor je waarbij de mogelijkheden oneindig zijn.

 

Een workshopdag begint om 10 uur tot 16 uur.

De kosten zijn 125 euro incl materiaal en lunch.

Je hoeft niks mee te brengen. Evt is een notitieboekje en fototoestel handig omdat je vrij veel informatie krijgt tijdens deze dag.

Inschrijven via email: info@hetpaersehuys.nl